Help center

Gå til C1ST & Bikedesk

Kan en slettet kunde genskabes?

Hvis du ved en fejl har slettet et kunde i dit kartotek.

"Hvis jeg har slettet en kunde ved et uheld, kan I så genskabe den?"

-Det korte svar er nej, det kan vi ikke.

Det lidt længere svar:

Når en kunde er slettet så er den væk og kan ikke genskabes. Hverken af vores support eller udviklingsteam.

Kunder slettes med det samme fra vores database, det gør vi for at overholde EU's GDPR lovgivning, der betyder at kunder skal have ret til at blive 'glemt' og ikke have nogen spor liggende med deres oplysninger figurerende i.

Derfor slettes kunder permanent når man sletter og bekræfter det.

Søgeord: Slettes genskabers restore backup fremkaldes fortryde 

Var dette svar nyttigt?
😞
😐
😁